سلام مهاجر | ||
وَ قَالَ (علیه السلام): الْحَجَرُ الْغَصِیبُ فِی الدَّارِ رَهْنٌ عَلَی خَرَابِهَا.
* زیان مال و دارایی غصبی
و درود خدا بر او فرمود: سنگ غصبی در بنای خانه، در گرو ویران شدن آن است.
* #نهج_البلاغه ، #حکمت 240
-----------------------ا
به همان دلیل ، دولت اسرائیل و امارت افغانستان، امنیت و استقرار نمی یابد، زیرا #پایه_و_اثاث_آن_بر_غصب_استوار_است.
زمان افغانستان به امنیت و آرامش میرسد که مردم دست از حمایت #غاصبان بردارند و غاصبان از کشور شان که بیش از 200سال است این سرزمین را غصب کرده اند و به غصب و به ناحق از روی تعصب به کسانی داده اند . این سرزمین های غصب شده و حکومت مغصوب به صاحب حقش برسد، افغانستان به آرامش میرسد و فلسطین که از دست یهود خلاص شود، کشور اسلامی خواهد شد... .
[ یکشنبه 102/5/29 ] [ 11:6 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
کظم غیظ...
گروهى کند و بزودى یکى از آنان نشود.
[ پنج شنبه 102/5/19 ] [ 11:0 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
آنکه عمری به دعـا غنچه لب وا میکرد
گـریه بر غـربت و مظلـومی بابا میکرد
آنچـه در معــرکه کرب و بلا رخ میداد
شاهدی بود که از خیمـه تماشا میکرد
مصلحت بود که آنجا به شهادت نرسد
ورنه او هم به بر فاطمه(س) ماوا میکرد
(ژولیده نیشابوری)
--------------------------------------------------ا
#کرامت_نفس
در روانشناسی، مسأله #کرامت_و_عزت_نفس در سلامت ای تن و جان از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. لذا کسانی که به خصلت عالی دسترسی پیدا نماید، یکی از نشانه های مهم آن این است که امام سجّاد(علیه السلام) می فرماید:
«مَنْ کَرُمَتْ عَلَیْهِ نَفْسُهُ هانَتْ عَلَیْهِ الدُّنْیا.»
هر که کرامت و بزرگوارى نفس داشته باشد، دنیا را پَست انگارد.
آری! همان حضرت می فرماید که: #دنیا_مایه_ارزش_نیست. لذا کسانی که نسبت به دنیا، چنین دیدگاهی می یابد از منظر امام سجاد(علیه السلام)، #باارزشترین مردم محسوب می شود که می فرماید:
«أَعْظَمُ النّاسِ خَطَرًا مَنْ لَمْ یَرَ الدُّنْیا خَطَرًا لِنَفْسِهِ.»:
#پرارزشترین_مردم کسى است که دنیا را مایه ارزش خود نداند.
[ یکشنبه 102/5/8 ] [ 7:36 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
[ جمعه 102/5/6 ] [ 7:39 عصر ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
اگر تیر در گلو اثابت کند، با بریدن گوش تا گوش جور در نمی آید، فقط میتوان گفت: گلوی طفل شش ماهه را برید.
امام حسین خون ها را در کف دست جمع می کرد و به آسمان می پاشید و می فرمود: خدایا، بر این قوم گواه باش، گویا نذر کرده اند احدی از خاندان پیغمبرت را باقی نگذارند. [ جمعه 102/5/6 ] [ 10:43 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
چرا قسم به حضرت عباس مهم است ؟
امام صادق علیه السلام فرمودند:
کان عمُّنا العبّاسُ نافذ البصیرةِ صُلب الایمانِ، جاهد مع ابی عبدالله(علیه السلام) و ابْلی" بلاءاً حسناً و مضی شهیداً؛
«عموی ما عباس، دارای بصیرتی نافذ و ایمانی استوار بود، همراه اباعبدالله جهاد کرد و آزمایش خوبی داد و به شهادت رسید.» (کتاب جستاری در زندگی حضرت ابوالفضل العباس)(علیه السلام)
شما شنیده اید که ایرانیان و همچنان شیعیان افغانستان، به قسم «ابوالفضل العباس»(علیه السلام)، اهمیت زیادی می دهند؛ در امورات مهمه شان به آن حضرت سوگند یاد می کنند و برای دفع شر ستمگران، برای به دست آوردن حاجات شان به آن حضرت، #نذر می کنند.
چرایی امر از کلام حکیمانه ای امام صادق(علیه السلام) به دست می آید که آن حضرت، دیندار و عالم با بصیرت بوده است. در سرزمین کربلا و روز عاشورا، صرفاً بخاطر آن که ابا عبد الله الحسین(علیه السلام) برادر ناطنی آن حضرت بوده است و مورد ستم قرار گرفته است، جان فیشانی نمی کند، با بصیرت عالمانه و حکیمانه ای به دلیل اطاعت امر مولی و امام واجب الطاعه در رکاب امام مفترض الطاعه جان فیشانی می نماید. به همان دلیل، در سرزمین کربلا و روز عاشورا، گام به گام، برای هر اقدامش از امام حسین(علیه السلام) اجازه می گیرد؛ و حتی برای اقدام و جنگی که موجب صدمات و کشتار بیشتر و شکست دشمنان امام حسین(علیه السلام) شود را هم بدون اجازه امام، اقدام نمی نماید !! از پیش خود قضاوت نمی نماید که : چون اقدام فلان، موجبات شکست دشمنان امام حسین(علیه السلام) را فراهم می نماید و دگر نیازی به اجازه امام نیست!! نه. چنین اقدامی نمی نماید.
لذا بر دینداران است که #مهربانتر_از_شارع_مقدس و حاکم شرع و احکام شرعی نشوند و زود قضاوت ننمایند که پس رضایت خدا به چنین و چنان اقدامات ما هست !!! نه. #نسبت_به_حق_الناس، گام به گام با قانون شریعت و حکومت = یعنی #قانون_مداری.
پس یکی از ویژگی های عباس بن علی(علیهما السلام)، قانون مداری بوده است؛ یعنی که دیداران، نباید «دایه مهربانتر از مادر» و «کاسه از آش داغداغتر» شوند و از احکام شرع مقدس، جلو بزنند، باید مطیع قرآن و ولایت باشند.
[ پنج شنبه 102/5/5 ] [ 6:53 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
|
||
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |