سلام مهاجر | ||
بایدین طی تماسی به نتانیاهو گفت:داداش! نسبت به کشته شدن کارشناسان میدان هوایی تسلیت ... نیتانیاهو، بین حرفای بایدین پرید و گفت: داداش! او نا را ویل کن! دربهای گنبد آهنین آسمان در زمین سوخت ... بایدن:یعنی چه ؟ نیتانیاهو:او گیچ ! تعداد زیادی از F35ها در لانه ها شان آتش گرفت. بایدین: مشکلی نیست، پولا تو جمع کن، چندتای دیگه از ما بخر!!! [ چهارشنبه 103/1/29 ] [ 11:1 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
ایـران از خـود دفـاع کردجهان عرب باید حامی اقدام تنبیهی علیه اسرائیل باشدتحلیلگران عرب در گفت وگو با رای الیوم: - تحلیگران عرب با اشاره به پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق تاکید کردند که تهران از خود دفاع کرد و جهان عرب باید حامی این اقدام تنبیهی باشد. [ دوشنبه 103/1/27 ] [ 10:24 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
#طرح_نو_در_رهبری بعد از 200سال تجربه ای ملّی
پیام های عیدفطر #رهبران_فراری را حتما خواندید و شنیده اید. اگر میخواهید یک عید ملّی و اسلامی داشته باشیم که نسل های آینده ما بدور از هرگونه تعصب قومی و مذهبی، برادرانه در کنار هم شاد و موفق و سربلند باشد، ما باید عاقلانه بیندیشیم و پندهای مهم گذشتگان مان را آویزه گوش نماییم و « یاران آزموده را بیش از این میازماییم» و دنبال رهبران فراری ای آزمون بد پس داده نرویم؛ وگرنه نتیجه همان است که تا کنون از رهبری های ویرانگر متعصبانه آنان داشته بودیم و خواهیم داشت.
طرح نو در انتخاب رهبری این است که رهبر باسه ویژه¬گی داشته باشد:
#الف: متخصص باشد. متخصصی دارای اثر و آثار علمی، نه مثل پورفیسور ربانی ها که حتی یک مقاله علمی هم نداشتند، لذا رهبری شان، ثمره عملی هم نداشتند.
#ب: متعهد بی تعصب باشد. لذا متعهد های #متعصب می شود چون سیاف ها و محسنی ها و اشرف غنی ها...؛ وقتی به اهداف واغراض شخصی شان نرسیدند یا بابای موشک و راکت می شود یا رئیس جمهور فراری .
#ج: پس رهبر باید متخصص و متعهد و بی تعصب باشد. لذا بیشترین صدمات که جهان اسلام و امت اسلامی تا کنون چشیده اند و کشیده اند از رهبران متعصب بوده و هست.
[ جمعه 103/1/24 ] [ 7:43 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
[ دوشنبه 103/1/13 ] [ 3:12 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ طاعَةَ الْخاشِعینَ #وَاشْرَحْ_فیهِ_صَدْری بِاِنابَةِالْمُخْبِتینَ بِاَمانِکَ یا اَمانَ الْخاَّئِفینَ
شرح فراز اول:
در فراز ابتدایی این دعا روز پانزدهم ماه مبارک رمضان آمده: "للهم ارزقنی فیه طاعه الخاشعین" یعنی "خدایا در این روز اطاعت بندگان خاشع وخاضع خود را نصیب من گردان" آمده است.
برای آنکه بدانیم خاشعین چه کسانی هستند، بهتر است در مورد متکبرین صحبت به میان آوریم؛ چرا که خضوع و خشوع به طور کامل با تکبر و غرور تضاد دارد، به طوری که هر آنچه که در صفات متکبرین وجود دارد، ضد آن در خاشعین موجود است.
در پاره ای از سخنان ارزشمند امیرالمؤمنین علی ( ع) در مورد متکبران آمده : "آگاه باشید! زنهار! زنهار! از پیروی و فرمانبری سران و بزرگانتان، آنان که به اصل و حسب خود مینازند و خود را بالاتر از آنچه هستند میپندارند و کارهای نادرست را به خدا نسبت میدهند و نعمتهای گسترده خدا را انکار میکنند، تا با خواستههای پروردگار مبارزه کنند و نعمتهای او را نادیده انگارند، آنان شالوده تعصب جاهلی و ستونهای فتنه و شمشیرهای تفاخر جاهلیت هستند."
... «کبر و خودپسندی چیزی است که قلبهای متکبران را همانند کرده به درندگان، تا قرنها به تضاد و خونریزی گذراندند و سینهها از کینهها تنگی گرفت.»
با توجه به این تذکرات مقدس از زبان امیر مؤمنان، درمییابیم که خضوع و خشوع همانند ظرفی است که انسان به وسیله آن به جمعآوری رضا و خشنودی خداوند میپردازد و تکبر چون ظرفی است تو خالی که هیچ چیزی در آن جز غرور و تکبر جای نمیگیرد و این خضوع و خشوع است که انسان را به خدای خویش نزدیک میسازد؛ زیرا که هرچه انسان نزد پروردگار عالمیان، خود را ذلیل و خوار نشان دهد، ارزشش در پیشگاه او بیشتر میشود.
چنانچه حضرت علی ( ع) فرمودند: "تاج تواضع و فروتنی را بر سر نهید و تکبر و خودپسندی را زیرپا بگذارید … و تواضع و فروتنی را سنگر میان خود و شیطان و لشکریانش قرار دهید، زیرا شیطان از هر گروهی لشکریان و یارانی سواره و پیاده دارد." پس خضوع و خشوع در مقابل پروردگار عالمیان همان طاعت و بندگی خالصانه در مقابل ذات اقدس اوست که ما نیز در این روز از خداوند میخواهیم به ما عبادت و اطاعتش را همراه با خضوع و خشوع نصیب کند.
شرح فراز دوم
در دعای این روز نکته اساسی که به آن تاکید شده است، خضوع و خشوع و فروتنی در مقابل ذات اقدس پروردگار است به طوری که در این روز از خداوند درخواست میکنیم آنچه را که در صفات و اعمال خالصان و خاشعان و فروتنان وجود دارد، نصیب ما کند، اما در اینجا میخواهیم بدانیم مخبتین به چه معناست؟
مخبتین به معنای فروتنان است، آن هم فروتنانی که فروتنی آنان فقط در مقابل پروردگار جهان و جهانیان است. حضرت علی ( ع) در مورد صفت و نشانه پرهیزکار فرموده اند: "در دینداری نیرومند، نرمخو و دور اندیش است، دارای ایمانی پر از یقین، حریص در کسب و دانش، با داشتن علم ، بردبار، در توانگری میانه رو، در عبادت فروتن، در تهی دستی آراسته، در سختیها بردبار، در جستجوی کسب حلال، در راه هدایت شادمان و پرهیز کننده از طمع ورزی، است».
فراز سوم:
معنای شرح صدر
با توجه به فرموده آن بزرگوار در مییابیم که مخبتین همان پرهیزکاران هستند که شب و روز خود را به ذکر و یاد خداوند به پایان میبرند که ما نیز در این روز از خداوند میخواهیم شرح صدری را که مردان پرهیزکار و فروتن دارند، به ما نیز عطا کند.
سعه صدر امام حسن ع
ان الحسن علیه السلام کان من اوسع الناس صدرا و اسجحهم خلقا.»
در حدیثی آمده است که: امام مجتبی علیه السلام سعه صدرش از همه بیشتر و از نظر اخلاق معتدلترین مردم بود. (اعیان الشیعه ج 1 ص 563.)
شرح صدر عنایتی الهی است که خداوند به بندگان خاص خودش عطا می کند و در حقیقت، به عنوان هدایت پاداشی، آن را به بندگانش می دهد.
چنانکه قرآن کریم در مورد آن می فرماید: «فَمَن یُرِدِ اللَّهُ أَن یَهدِیَهُ یَشرَح صَدرَهُ لِلإِسلامِ...»[2] «آن کس را که خدا بخواهد هدایت کند، سینهاش را برای (پذیرش) اسلام، گشاده می سازد.»
پس شرح صدر، عنایتی است که خدا به هر کس بخواهد می دهد، البته به هر کسی که شرایط درک و فهم و استفاده ی آن را داشته باشد.
منظور از شرح صدر، آن است که انسان چنان عقل و درک و فهمش وسیع گردد که در پذیرش حق و هدایت افق دیدش از قبل بالاتر رود.
سه نشانه ی شرح صدر
حال این شرح صدر چه نشانه هایی دارد، باید گفت: آنچه در منابع دینی آمده است، سه چیز نشانه ی شرح صدر است؛ یعنی اگر کسی بخواهد بفهمد که آیا او دارای شرح صدر است، باید این نشانه ها را در وجود خود بیابد.
اولین نشانه: کنده شدن از دنیا
کسی که از دنیا کنده شده باشد، معلوم است که شرح صدر پیدا کرده و افق دیدش وسعت پیدا کرده است؛ کسی که می داند که باید یک روز همه ی چیز دنیا را بگذارد و برود و بدان ایمان راسخ داشته باشد معلوم می شود که در پذیرش حق و حقیقت، وسعت صدر پیدا کرده است.
ابن مسعود از وجود مبارک رسول اکرم (ص) پرسید که شرح صدر نشانهای دارد یا نه؟! فرمود: آری. شرح صدر علامتی دارد، انسان که شرح صدر دارد، دارای اوصافی است؛ «اَلاِنابَهُ اِلَی دارِ الخُلُودْ اَلتَّجافِی عَنْ دارِ الغُرُورْ وَ الاِستِعدادُ لِلْمُوتْ قَبلَ حُلولِ الفُوت»[3]
امام سجاد علیه السلام در طلب نشانه ی شرح صدر
در دعایی از امام سجاد علیه السلام که در شب و روز بیست و هفتم ماه رمضان آمده که: «اَللَّهُمَّ اُرْزُقْنِی اَلتَّجَافِیَ عَنْ دَارِ اَلْغُرُورِ وَ اَلْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ اَلْخُلُودِ وَ اَلاِسْتِعْدَادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ اَلْفَوْتِ».
«بار خدایا دورى گزیدن از خانه غرور و فریب را روزى من فرما و هم بازگشت به سوى خانه جاویدان و هم آمادگى براى مرگ را پیش از فرارسیدنش روزى من گردان.»
تبیین دعای امام سجاد علیه السلام
پس اولاً این دعا جزء سیره اهل بیت بوده است؛ و ثانیاً: جزء دعاهایی است که در ماه با عظمت رمضان خوانده می شود و آن هم در شب ها و روز های آخر که شاید ناظر به خود محتوای دعا باشد، چون در دنیا از خدا می خواهیم که خدا ما را از دنیای فریبنده بِکَند.
یعنی همان طور که ماه پر فیض رمضان در حال تمام شدن است؛ کنده شدن از دنیا را نیز روزی ما فرما؛ تا برای سرای جاویدان آماده شویم.
دومین نشانه: بازگشت به سرای جاودان
دومین نشانه ی شرح صدر آن است که انسان، به سرای جاویدان امید بسته و نگاهش در زندگی برای ماندن و بازگشت در جایی است که قرار است همیشه و جاودانه در آن بماند؛ مشخص است که او جایی را که برای همیشه در آن می ماند را اصل و اساس زندگی دنیایش قرار می دهد. دنیای که سراسر فریبنده است و زرق و برقش آدمی را تا به کجا ها که نمی برد، آیا لیاقت ماندن در آن وجود دارد؟ اما آخرتی که قرآن آن را به عنوان سرای جاویدان و همیشگی وعده می دهد، لیاقت صرف نظر کردن را دارد؟
سومین نشانه: آمادگی برای مرگ قبل از رفتن
آمادگی قبل از انجام عمل در هر کاری، برای انسان سودمند است؛ در امور دنیوی نیز این مطلب روشن است؛ مثلاً اگر کسی دعوت سخنرانی داشته باشد، یا قرار باشد، درسی را تدریس کند، باید از قبل آمادگی لازم را در خود ایجاد کند، در غیر این صورت یا آبرویش را از دست می دهد یا شرمنده ی دیگران می شود؛ در امور معنوی نیز این گونه است، اگر آدمی قبل از آن که او را از این دنیا ببرند، توشه ی راه و زاد راه جمع آوری کرده باشد و همراه خود داشته باشد، دیگر در آخرت شرمنده ی خودش نخواهد شد؛ برای همین است که در حدیث سفارش شده که انسان قبل از آنکه از او حساب بکشند، از خود حساب بکشد.
سومین نشانه: آمادگی برای مرگ قبل از رفتن آمادگی قبل از انجام عمل در هر کاری، برای انسان سودمند است؛ در امور دنیوی نیز این مطلب روشن است؛ مثلاً اگر کسی دعوت سخنرانی داشته باشد، یا قرار باشد، درسی را تدریس کند، باید از قبل آمادگی لازم را در خود ایجاد کند، در غیر این صورت یا آبرویش را از دست می دهد یا شرمنده ی دیگران می شود؛ در امور معنوی نیز این گونه است، اگر آدمی قبل از آن که او را از این دنیا ببرند، توشه ی راه و زاد راه جمع آوری کرده باشد و همراه خود داشته باشد، دیگر در آخرت شرمنده ی خودش نخواهد شد؛ برای همین است که در حدیث سفارش شده که انسان قبل از آنکه از او حساب بکشند، از خود حساب بکشد. پس سه نشانه برای انسان دارای شرح صدر بیان شد، و اگر کسی بخواهد بداند که آیا شرح صدر دارد یا نه باید به همه این سه نشانه توجه داشته باشد و آن را در وجود خود جستجو کند.
[ سه شنبه 103/1/7 ] [ 10:57 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
این سال نوی بی امید را برای تمام مردم کشور مان به ویژه #زنان_و_دختران_مظلوم و خانوادهای محترم شان که دغدغه نگرانی تحصیلات عالیه فرزندان دلبند شان را داشتند و دارند، تسلیت عرض می کنم؛ چون از هیچ نهاد داخلی و بین المللی، بشارتی برای رهایی از اسارت و نجات از قید و بند زنجیر تعصب و جهالت داده نشده است؛ کماکان، درب #مدرسه_و_دانشگاه بروی دانش آموزان و دانشجویان اُناس آن خطه ای خونین بسته است.
درین تقارن میمون و مبارک سال نو شمسی ، به بهار سبز قرآن، برای رهایی مان، دستان قلب های مان را بدور از ریا و تعصب قومی و مذهبی، به همدیگر، گره بزنیم و برای نجات از زنجیر اسارت تعصب و جهالت ، دعا نماییم تا خداوند فرجی امام زمان (عجج الله فرجه الشریف) را جهت نجات بشریت ، دستور عنایت نماید.
سرخوش آن عیدی که آن بانی نور
ازکنار کعبه بنماید ظهور
قلبها را مهر هم عهدی زند
از حرم بانک انا المهدی زند…
#رضاحسنی. اول سال 1403 شمسی
[ چهارشنبه 103/1/1 ] [ 7:15 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
|
||
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |