سلام مهاجر | ||
در کل خرافات و خرافات گرایی، عقلاً و نقلاً مذموم است و مبارزه با آن کار فرهنگی و دینی ای بسیار عالی است؛ ولی سؤاستفاده از آن بر علیه مذهب و مکتب دیگر بدون دلیل چسپاندن آن به مذهب و مکتب حقه ای که در مراکز علمی و علنی حقانیت خود شان را به اثبات رسانده اند، کار بسیار زشت و ناجوان مردانه است.
کتاب های خرافاتی که از پاکستان به دست مردم ما میرسد(چه سنّی و چه شیعه) و هم چنان دعاهای که منتسب به قرآن ، برمی گردد به شیادی ای سیستماتیک که علیه مذهب حقّه که ناحق منتسب می کرده اند به مذهب شیعه، حال آن که چنین خرافات و دعاهای «من در آوردی»ای در کتب معروف شیعیان نیامده است و هیچ ربطی به #مذهب_حقه_شیعه ندارد.
اگر شما دقت نمایید همان مولوی ای که امتحان می گیرد و ناکام می کشد، خودش در همین کلیپ پر از ناکامی و سوتی های نادانی است.
آری! در حال که همین جادو گری و دعا دهی، اطراف زیارات اهل سنّت، پر است و همچنان همان کتابهای پاکستانی... .
[ پنج شنبه 102/6/16 ] [ 11:24 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
چرا فقط برای امام حسین(ع) #اربعین میگیرند؟
چرا فقط برای امام حسین(ع) روز اربعین یعنی چهلم تعیین شده و برای امامان دیگر و حتی پیامبر اکرم(ص) مراسم روز اربعین نداریم؟
پرسش:
چرا فقط برای امام حسین(ع) روز اربعین یعنی چهلم تعیین شده و برای امامان دیگر و حتی پیامبر اکرم(ص) مراسم روز اربعین نداریم؟
پاسخ:
آن امری که شهادت امام حسین ع به اهمیت رسانده است؛ آن است که زحمات تمام انبیاء و امامان معصوم ، همان چیزی بود که با شهادت ابا عبد الله الحسین ع به ثمر رسید؛ یعنی شهادت امام حسین ع به ثمر رسیدن آرزوهای انبیاء علیهم السلام بود و اهداف رحمانیت خداوند برای بندگانش به کرسی نشست، بدان جهت روز شهادت امام حسین و یا رانش مهم می باشد، شهادت و اربعین آن حضرت برای تمام انبیاء و ائمه معصومین علیهم السلام مهم بوده است.
برای توضیح بیشتر معروض میداریم که امیدوارم حوصله توجه به آن را داشته باشید:
1. فداکاری های امام حسین(ع) دین را زنده کرد و هیچ امامی به اندازه امام حسین(ع)، در زنده نگه داشتن دین اسلام نقشی نداشته است و این فداکاری ها را باید زنده نگه داشت، چون زنده نگه داشتن دین اسلام است تا دین اسلام زنده بماند. گرامیداشت روز عاشورا و اربعین، در حقیقت زنده نگه داشتن دین اسلام و مبارزه با دشمنان دین است.
2. مصیبتی که حضرت امام حسین(ع) دید، برای هیچ امام و پیامبری پیش نیامده است و مصیبت امام حسین(ع) از همه مصیبت ها بزرگ تر و سخت تر بود. اگر عامل دیگری هم در کار نبود، همین عامل کافی است که نشان بدهد چرا برای امام حسین(ع) بیش از امامان دیگر و بیش از پیامبر اسلام(ص) عزاداری می کنیم و مراسم متعددی بر پا می کنیم.
3. در ماه محرم سال 61 حسین بن علی(ع)، اولاد، خویشان و یاران آن حضرت را کشتند و اسیران کربلا را به کوفه و شام بردند و همین اسیران داغدیده روز اربعین شهادت امام حسین و یاران به کربلا رسیدند و همه مصائب روز عاشورا در آن روز تجدید شد و آن روز روز سختی برای خاندان پیامبر شد.
4. دشمنان اسلام با به شهادت رساندن امام حسین(ع) قصد نابود کردن دین اسلام را داشتند. دشمنان امام حسین(ع) تلاش کردند تا حادثه کربلا به کلی فراموش شود و حتی گاهی کسانی را که برای زیارت امام حسین(ع) می آمدند می گرفتند، شکنجه می کردند و می کشتند و در زمان متوکل عباسی همه قبرهای کربلا را شخم زدند، مزرعه کردند و مردم را از آمدن برای زیارت قبر امام حسین(ع) منع کردند. شیعیان هم برای مقابله با اینها از هر مناسبتی استفاده می کردند. یکی از این مناسبت ها حادثه روز اربعین است.
5. یکی از نشانه های مؤمن زیارت امام حسین در روز اربعین است. از حضرت امام حسن عسکری(ع) روایت شده است که علامت مؤمن پنج چیز است: پنجاه و یک رکعت نماز فریضه و نافله در شبانه روز، زیارت اربعین، انگشتر به دست راست کردن، پیشانی بر خاک نهادن در سجده و بسم الله را بلند گفتن. (مفاتیح الجنان، ص 545، در اعمال ماه صفر، روز بیستم صفر). و یکی از وظایف شیعیان را اهتمام به زیارت اربعین بر شمرده اند.
[ چهارشنبه 102/6/15 ] [ 10:52 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
پیامدهای دوستی با جنس مخالف پیامدهای ویرانگر یک #نابهنجاری بزرگ اجتماعی با عنوان :
#دوست_دختر_و_دوست_پسر که از #دانشگاه ها، بر فرهنگ ما تحمیل و زندگی سالم تشکیل خانواده را دچار اختلال کرده است ... یک چنین دوستی های #شرعاً_حرام، اخلاقاً، ناپسند، از منظر حقوقی: هر انسانی دو شخصیت دارد؛ #شخصیت_حقیقی و #شخصیت_حقوقی. لذا از نظر حقوقی آن نوع دوستی ها، تجاوز به شخصیت حقوقی ای پدر، مادر، برادر، همسر و خویش و قوم و اقارب، سرافگندی بزرگ برای فرزندان می باشد ... و پیامدهای ناگواری دیگری هم که در تصویر ذیل مشاهده می نمایید، دارد.
[ پنج شنبه 102/6/2 ] [ 9:2 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
|
||
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |