سلام مهاجر | ||
منابع محلی: طالبان در جنگ بلخاب از نیروهای داعش کار گرفتهاند
30 (خرداد)جوزا 1401
8صبح، سرپل: با افزایش تنشها میان طالبان و مولوی مهدی، از فرماندهان پیشین این گروه در ولایت سرپل، منابع محلی میگویند که طالبان اکنون از جنگجویان داعش در جنگ با مولوی مهدی در بلخاب استفاده میکنند.
طالبان روز دوشنبه، 30 جوزا، از سه استقامت ولسوالی بلخاب را، جایی که فرمانده هزارهتبار طالبان سنگر گرفته است، محاصره کردهاند.
یک منبع محلی به روزنامه 8صبح میگوید، پس از آن که طالبان اوزبیکتبار ولایات شمالی کشور از جنگ با مولوی مهدی مجاهد در ولسوالی بلخاب خودداری کردند، طالبان به گروه داعش متوسل شدهاند.
به گفته منبع، داعش در افغانستان بیشترین حملات خونین را بر شیعیان در مساجد و مکاتب انجام داده است و حالا از این گروه در جنگ بلخاب استفاده میشود.
منبع میافزاید که جنگجویان داعش از ولسوالیهای قوشتپه و درزاب جوزجان با تفاهم طالبان در کوتل ریگی ولسوالی بلخاب جابهجا شدهاند و نخستین حملات را شب گذشته جنگجویان داعش از کوتل ریگی بر ولسوالی بلخاب انجام دادند. منابع مردمی میگویند که جنگ شب گذشته سه ساعت دوام کرد.
از سوی دیگر، بزرگان قوم ولسوالی بلخاب سرپل روز جمعه کمر مولوی مهدی مجاهد را برای دفاع از این ولسوالی بستهاند.
منابع مردمی میگویند که صدها تن از نیروهای تحت امر مولوی مهدی مجاهد برای مقابله با حمله طالبان آمادهگی دارند.
گروه طالبان برای توقف جنگ در بلخاب از یک هفته به اینسو به عالمان شیعه رو آوردهاند و اکنون نیروهای طالبان منتظر نتیجه مذاکره شورای علمای شیعه با مولوی مهدی هستند.
[ سه شنبه 101/3/31 ] [ 10:55 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
بنا بر خبری « آغاز میانجیگری شورای علمای شیعه به ریاست حضرت آیت الله واعظ زاده بهسودی برای حل جنجال بلخاب.
هردو طرف امارت اسلامی و مولوی مهدی. به این میانجیگری اختیار و تضمین داده است.»
این جاست که آیت الله واعظ زاده، در یک موقعیت بسیار حساس تاریخی زندگی اش قرار گرفته است. لذا می باید ایشان از درایت شجاعانه خودش نهایت استفاده را ببرد، در غیر آن تاریخ میانجی¬گری آیت الله شیخ محمد علی جاغوری، مشهور به «مدرسافغانی»، میان «ابراهیم گاوسوار» تکرار خواهد شد؛ زیرا طالبان به قول و قرار و عهد و پیمان شان پایبند نیست؛ «اَوغان» یعنی، بی عهد و پیمان؛ این امر در طول تاریخ 200ساله حاکمیت شان در این قطعه خونینی خراسان موسوم به افغانستان ثابت شده است.
[ جمعه 101/3/27 ] [ 9:56 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
میلاد معین الضعفاء و الفقراء مبارک
میلادپُرنورامام علی بن موسی الرِّضا(ع)گوارای جان مشتاقان حریم اهلبیت. اوکه غریبالغرباست اماگردغریبی را به گوشه چشمی از رخسار دوستارانش میزداید . او که انیسالنفوس است چون همه دلداگان شیدای حریم حُرمت کویش درنهانخانه ی دل نظاره گرعطایای کریمانه ی شاهانه وی است وغمدیده گان با چشم های اشکبارشان چشم امیدش را به ضریح و حریم حرم حضرت سلطان دوخته راتااز تحفه ی شاهانه شاه خراسان بی نصیب نمانند. ************** چشمه های خروشان ترا می شناسند _موجهای پریشان ترا می شناسند پرسش تشنگی را تو آبی جوابی ریگ های بیابان ترا می شناسند نام تو رخصت رویش است و طراوت زین سبب برگ و باران ترا می شناسند هم تو گلهای این باغ را می شناسی هم تمام شهیدان ترا می شناسند از نشابور با موجی از لا گذشتی ای که امواج طوفان ترا می شناسند بوی توحید مشروط بر بودن توست ای که آیات قرآن ترا …
[ شنبه 101/3/21 ] [ 9:53 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
طالبان پیرو چه دین و مذهبی هستند ؟
مدعیان مدافعان حقوق بشر کجا هستند ؟ در زمان خلافت عمر، زنی حامله را پیش خلیفه آوردند و گفتند که این زن زنا کار است. خلیفه از زن در این مورد سوال کرد و زن به گناه خود اعتراف کرد. عمر بیدرنگ دستور رجم زن را صادر کرد. علی در این مجلس حاضر بود. حضرت با شنیدن فرمان عمر فرمود : حکم تو در باره این زن قابل اجراست ولی تو بر کودکی که در رحم این زن است تسلطی نداری ( بچه این زن بیگناه است و تو با رجم زن او را خواهی کشت ! ) در این موقع عمر دستور به آزاد کردن زن داد(1-9)!!
در حال که نسبت به ازدواج رجب و گل اندام داگاه شرعی افغانستان، ازدواج آن دو را مشروع دانسته و حکم بر مشروعیت آن صادر نموده اند. بنا بر اساس کدام آیه قرآن و روایت نبوی و حکم شرعی مذهب حنفی، طالبان ازدواج آن دو را نامشروع می خوانند و حکم به تیرباران زوجین و فرزاندان حاصل از آن ازدواج صادر کرده است ؟ بر فرض محالش که رجب ابراهیم زاده ای مسلمان از قوم و نژاد هزاره و گل اندام مسلمان از نژاد پشتون، با مذهب حنفی ساخته ای دورغین طالبان، گنه کار باشند، در کدام مذهب و مکتب آسمانی، اطفال معصوم حاصل از ازدواج آن دو گناه کار هستند ؟ پس طالبان نه پیرو خلیفه دوم عمر هستند و نه پیرو مذهب و مکتب ابوحنیفه؛ لذا مسلمانان پیرو پنج مذهب مشهور (حنفی، حنبلی، جعفری، شافعی و مالکی) حساب دیگری باز کنند که طالبان حنفی نیستند و نه شافعی اند و نه حنبلی و مالکی و نه شیعه. طالبان از دهه هفتاد، مذهبی با پسوند اسلام ساختند که از رفتار و گفتار و احکام صادره شان به وضوح به دست می آید که با هیچ یک از مذاهب اسلامی مطابقت ندارد و عملاً هیچ کدام مذاهب اسلامی را قبول ندارد، فقط لقلقه ای زبان شان مذهب مورد قبول اکثریت مردم افغانستان را دارند و بس. به همین دلیل است که تمام اقوام و مذاهب افغانستان از آنها می ترسند و از حکومت شان فرار می کنند... . -------------------------------------------------ا منبع: اکثر دانشمندان و پیشوایان مذاب اهل سنت و علماء بزرگان فرقین، این ماجرا را نقل کرده اند. محمد ابن یوسف گنجی شافعی در آخر باب 58کفایت الطالب 1. امام احمد ابن حنبل در مسند 2. بخاری در صحیح 3. حمیدی در جمع بین الصحیحین 4. شیخ سلیمان بلخی حنفی در ص75 باب 14 ینابیع الموده از مناقب خوارزمی 5. امام فخر رازی در ص 466 اربعین 6. محب الدین طبری در ص 196 جلد دوم ریاض النضره 7. خطیب خوارزمی در ص 48 مناقب 8. محمد ابن طلحه شافعی در ص 13 مطالب السئول 9. امام الحرم در ص 80 ذخایر العقبی
[ پنج شنبه 101/3/19 ] [ 9:35 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
اهمیت رهبری و وحدت کلمه
بی تردید هیچ دگرگونی و انقلابی بی ریشه و علت پدید نمی آید و بسترها و عواملی در شکل گیری آن مؤثر است. قیام 15 خرداد نیز جنبشی خردمندانه ای مردمی بود همانند «#جنبش_روشنایی»؛ «#انقلاب_تبسم»... که مدیریت و رهبری اندیشمندانه الهی امام خمینی(ره) آن قیام را ماندگار و اثر گذار نمود و نقطه عطفی در کارنامه انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود. این قیام، سر آغاز تحوّلات و دگرگونیهای شگفت آوری شد که به حق می توان از آن به عنوان «یوم اللّه» نام برد.
چرا «جنبش روشنایی» و «انقلاب تبسم» که با تمام شوروشعور مردمی به پا شده بود به نتیجه نرسید ؟ چون رهبران بی خرد و بی تعهد و بی دین رهبری آن جبش ها را بدست گرفتند ... مثل استقبال مردم شد از گروه #شورایی_اتفاق که رهبریتی خوب نداشت ...
[ یکشنبه 101/3/15 ] [ 11:46 صبح ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
اندیشه ی ناب و ماندگار!
درآستانه ی سی وسومین سالگردامام خمینی(رحمت الله علیه)؛یادآن مردبزرگ راگرامی میداریم انقلاب اسلامی ایران در پرتو اندیشههای ناب حضرت امام خمینی قدس الله نفسة الزکیه انفجاری بود که در دل یکی از تاریکترین مقاطع تاریخی به ظهور رسید ؛ در زمانهای که هر گروه و دستهای، برای خود یک ایدئولوژی و فکر را رهایی بخش میدانست و آنرا نقشه راه مبارزه قرار میداد، این اندیشه و آرای امام بود که اکثریت مردم را با خود همراه کرد و سرانجام نیز، مردم به الگوی حکومتداری و نظام و قانون اساسیای رأی دادند که الهام گرفته از اندیشه امام بود. بدون شک تحکیم، بسط، تبیین و شناخت اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) #برای_هرنسلی_از_رسالتهای_عظیم_پیروان_صادق_اوست. ----------------------------------------------------------------ا در رابطه به این که وظیفه رهبر چیست و چگونه میتواند جامعه را به سمت وضعیت مطلوب راهبری کند؟
استاد دکتر نجف لک زایی، بابرداشت از اندیشه های امام خمینی(س) می فرماید: وقتی که رابطه رهبری در جامعه به مطلوب خودش میرسد، امکانات جدیدی برای جامعه به وجود میآید. از این فضای جدید میتوانیم به فضای راهبردی یاد کنیم. کاری که رهبران انجام میدهند، کار راهبردی است. رهبران در سطوح پایین خودشان را درگیر نمیکنند. بلکه پیوسته سطح تصمیمگیری و برنامهریزی و سازماندهی منابع و امکانات و نظارتها و تصمیمگیریها، در سطوح کلان اتفاق میافتد. مهمترین کار رهبران این است که میان اهداف و به عبارتی، اهداف راهبردی با امکانات راهبردی و روشهای راهبردی، ارتباط برقرار کنند؛ چون ممکن است که ما اهداف بسیار زیبایی را ترسیم کنیم و بخواهیم به آنها برسیم؛ اما برای تحقق این اهداف امکانات لازم و روشهای مناسبی را در پیش نگیریم، لذا هیچ موقع به آن اهداف نمیرسیم. اساساً شما انسانی را روی کره زمین نمیتوانید پیدا کنید که به صورت فطری و طبیعی خواهان خیر و سعادت نباشد؛ اما ما میدانیم که برخی از مردمان به اموری که دوست دارند، نمیرسند.
یکی از مهمترین دلایلش این است که آن مردم فقط امور خوب را دوست دارند؛ اما تلاشی برای رسیدن به آن نمیکنند و امکانات لازم را برای تحقق اهداف فراهم نمیکنند. یا اگر هم امکاناتی دارند از روشهای مناسب برای تحقق آن اهداف بهره نمیگیرند. وقتی سطح رهبری ارتقا پیدا کند، تکالیف جدیدی متوجه امام مسلمین میشود. چون همه اختیارات حوزه رهبری که برای معصوم بوده، برای فقیه جامعالشرایط هم هست؛ بنابراین همه شئون و وظایفی که برای نبی و امام در حوزه امامت و رهبری جامعه بوده، برای فقیه جامعالشرایط هم هست و اثبات میشود و حضرت امام خمینی هم بر این امر تصریح کرده و میفرماید: «کل ما کان للنبی صلى الله علیه وسلم والأئمه فهو للفقیه أیضاً». این را ما در عرصههای مختلف میتوانیم تبیین کنیم، اما در یک بخش، بحث تبیین و ارائه دین برای مردم مطرح است و بعد، اجرای آن. طبیعتاً تبیین و ارائه دین هر کدام از رهبران متفاوت است. در باب پیامبر، میگوییم که به ایشان وحی میشد و حضرت، وحی را ابلاغ میکرد. در باب ائمه علیهمالسلام، میگوییم وقتی وحی قطع شده و آنچه پیامبر آورده بود، ائمه تبیین میکردند و آن را بسط میدادند. در باب فقیه جامع الشرایط، میگوییم ایشان اجتهاد و استنباط میکند و فتوا میدهد.
[آری!] کار مهمی که امام انجام داد، این بود که فرمود اسلام باید در تمامیت خودش احیا بشود که یک بخش اسلام، فقه است؛ اسلام بخشهای دیگری هم دارد؛ از جمله، بخشهای اخلاقی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی، حقوقی، اقتصادی و نظامی. بنابراین احیای اسلام بهطور کامل، در دستور کار قرار دارد. در واقع دینشناسی امام، نظاممند، جامع، بنیادین و هدفمند بوده است و دینشناسی جزئی نیست. فرق این دو دینشناسی در این است که در دینشناسی جزئی گفته میشود که هر مقدار از دین را که میتوانید عمل کنید و به همان مقدار تکلیف دارید. نتایجی هم بر اعمال شما مترتب میشود. در این تبیین، قدرت شرط تکلیف است و اگر قدرت نباشد، تکلیفی هم وجود نخواهد داشت. تکلیف متوجه کسی که قدرت ندارد، نمیشود. اما در دینشناسی امام، اینطور نیست. در دینشناسی امام عمل به دین است که آن نتایج را در پی دارد. یعنی نگاه سیستمی در اینجا صورت میگیرد. لذا قدرت شرط تکلیف نیست. ما مکلف به همه تکالیف دینی هستیم؛ اما اگر قدرت نداشتیم، از انجام برخی تکالیف شرعی، معذور هستیم؛ یعنی عذر داریم. به هر حال اگر کسی عذر دارد باید تلاش کند که در اولین فرصت از این حالت خارج بشود؛ عذری که پیش آمده و نمیتواند به تکالیف شرعی عمل کند، باید آن را برطرف کند. امام در مباحث مختلفی به این موضوع اشاره کرده است که اگر شما میبینید امروزه جوامع اسلامی تبدیل به جوامع ذلیل و عقبمانده شدهاند، به این خاطر است که به اسلام عمل نمیکنند. عمل به بخشی از اسلام، عمل به اسلام نیست. برای مثال اتومبیل را فرض کنید. این اتومبیل وقتی کار میکند که تماماً سرپا باشد؛ اما اگر یک بخش آن کار نکند، گویا اصلاً اتومبیلی وجود ندارد. مثلاً اتومبیل نو را از کارخانه میخرید، اما هنوز به آن بنزین نزدهاید. چنین اتومبیلی حرکت نمیکند و در واقع فایدهای هم ندارد؛ چون همانطور که در منطق خواندهایم، نتیجه تابع اخص[مقدمتین و] مقدمات است. ضعیفترین بخش سیستم، کل سیستم را در طرف خودش میکشد. دین هم همینطور است. اگر کسی به یک بخش از دین عمل نماید و از باقی مقولههای دین صرف نظر کند، در واقع به دین عمل نکرده است. آن نتایجی که قرار بود بر دین مترتب بشود، مترتب نمیشود. مثالی که امام میزند، مثال ابلیس است. ابلیس که مشکل اعتقادی نداشت. به خاطر اینکه وقتی خدا به او دستور داد که بر آدم سجده کند، به خدا نگفت که من تو را به خدایی قبول ندارم؛ بلکه گفت من بر آدم سجده نمیکنم چون تو مرا از آتش آفریدهای و آدم را از خاک؛ و من برترم. یعنی خدا و خالقیت خدا را قبول دارد؛ حتی معاد را هم قبول دارد، چون خطاب به خداوند میگوید أَنْظِرْنِی إِلَى? یَوْمِ یُبْعَثُونَ … یعنی تا روز قیامت به من وقت بده. بنابراین پذیرش برخی از دین و رد بخش دیگری از دین، آن نتایجی که باید بر عمل بر دین بار بشود، بار نمیشود. تمام همت و تلاش ما باید این باشد که به همه این بسته عمل کنیم؛ لذا امام از همین جا وارد میشود و میفرماید: «صرف قانون برای سعادت بشر کافی نیست.» اینکه کسانی آمدند و گفتند عصر غیبت، دوران تعطیل است. امام غایب است و ما هم تکلیفی نداریم…! اینها اصلاً منطق دین را متوجه نشدند. در این صورت قرآن به چه کار ما میآید؟ امام میفرماید اگر قرآن در عصر غیبت نسخ نشده، که نشده است، پس ما باید به آن عمل کنیم. اینکه به آن عمل کنیم و آیات قرآن را اجرا کنیم، اجرای بسیاری از آیات نیاز به حکومت دارد. مقرراتی هست که از سوی خداوند وضع شدهاند که اگر به مرحله اجرا دربیایند، نیاز به تشکیل حکومت است. مگر میشود بدون تشکیل حکومت به دستورات و آیات قرآن عمل کنیم؟ این حکومت احتیاج به رهبر و امام دارد. امام زمان ارواحنا الفدا غایب است. فقیه جامع الشرایط به عنوان نایب امام زمان عهدهدار امور جامعه میشود. پس اهداف باید مشخص بشوند. هدفی که امام مشخص میکند، این است که به همه اسلام عمل کنیم. اگر همه اسلام را احیا و به آن عمل کنیم، به قرب الهی و سعادت نائل میشویم. منبع: شبکه اجتهاد ؛ پایگاه اطلاع رسانی فقه حقوق و اقتصاد اسلامی (ijtihadnet.ir)
[ شنبه 101/3/14 ] [ 2:15 عصر ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
میلاد حضرت معصومه و روز دختران روان فاطمه(س) #مبارک
[ چهارشنبه 101/3/11 ] [ 2:44 عصر ] [ 1000Hasani ]
[ نظرات () ]
|
||
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |