سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    هدف از سفر رؤسای مجلس افغانستان در ایران!

    توجه نمایید: "الجزایر" ، "الجزایر" نیست! افغانستان "الجزایر" است. زیرا "جزایر" جمع "جزیره" است. حال آن که "الجزایر" یک کشور است که تمام نهاد های دولتی و غیر دولتی با دولت و ملت شان مرتبط هستند؛ حال آن که افغانستان هر وزارت خانه و نهاد های دولتی و غیر دولت، از فاصله های عمیق دارند که هر کدام در جزیره خود شان مشغول فعالیت های اقتصادی در قالب مسمی کشوری است. لذا این جزایر با ملت و مردم افغانستان چندان هماهنگ و همدرد نمی باشند. هر نهاد دولتی و غیر دولتی خارجی هم که با این در ارتباط می­شوند، با یکی از جزایر جدا افتاده با ملت و مردم افغانستان در ملاقات و مذاکرده هستند، نه با مردم افغانستان ... این هم گزارش از نمایندگان یک جزیره دیگر افغانستان!:
    ... هدف از سفر رؤسای مجلس افغانستان به ایران، بویژه ملاقات آنها با ریاست جمهوری اسلامی ایران، چندان مشخص نشد که برای سیاحت، زیارت، زمینه سازی برای اقامت و پناهندگی ای آتی ... آمده بودند . آنچه که مسلّم است برای حل و فصل مسائل مشکلات 1500000 یک ملیون و پنجصد هزار مهاجران سرگردان باصطلاح غیر قانونی، نیامده بودند!. ولی آنچه که از برخی رسانه های قابل دست رس در ایران دریافتیم این بود:

    (( رییس جمهوری [ایران]در دیدار روسای کمیسیون های مجالس افغانستان   :

    به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ،رییس‌جمهوری روابط ایران و افغانستان را اعتقادی، تاریخی و تمدنی دانست، اظهار داشت:‌ امروز استعمارگران و دشمنان دو ملت به دنبال آن هستند تا این روابط را سست و شکننده کنند، زیرا می‌دانند که برای مسلط شدن بر جهان باید به خاورمیانه تسلط داشته باشند  .

    محمود احمدی‌نژاد عصر روز دوشنبه در دیدار روسای کمیسیون‌های مجالس افغانستان گفت: دو ملت در طول تاریخ آنقدر به هم نزدیک شده‌اند که به لحاظ اعتقادی،‌ تاریخی و تمدنی قابل تفکیک نیستند  .   (!=  J  !)

    رییس‌جمهور با اشاره به اینکه استعمارگران با تبلیغات منفی به دنبال ایجاد فاصله و اختلاف بین ملت‌های منطقه هستند، گفت: کشورها و ملت‌های منطقه هیچ مشکلی با یکدیگر ندارند(!) زیرا ملت‌های متمدن و تاریخ‌ساز هستند که به عنوان مثال افغانستان یکی از کشورهای منطقه است که در طول 100 سال اخیر کمر دو ابرقدرت را شکسته است .[!!!]

    احمدی‌نژاد ادامه داد: اگر یک ملت با هم متحد باشند می‌توانند تمامی موانع را پشت سر گذاشته و طعم عزت و پیروزی را بچشند ولی اگر منافع فردی و گروهی بر آنها غلبه کند، نمی‌توانند پیروز میدان باشند.

    رییس‌جمهور گفت: امروز با وجود دولت و پارلمان افغانستان می‌توان شاهد پیشرفت این کشور بود و در این راستا جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری با دولت و پارلمان این کشور است.

    در این دیدار و پیش از سخنان احمدی‌نژاد یکی از روسای کمیسیون‌های نمایندگان مجالس افغانستان با تاکید بر روابط تاریخی بین دو کشور ایران و افغانستان، گفت: این دو کشور از گذشته تا به امروز روابطی تاریخی و مستحکم داشته‌اند که امیدوارم این روابط هر چه بیشتر گسترش یابد.

    وی افزود: همکاری جمهوری اسلامی ایران با جمهوری اسلامی افغانستان در بخش‌های مختلف به نفع دو ملت و منطقه خواهد بود و ما امیدواریم این همکاری‌ها در تمام زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی گسترش پیدا کند. ))

    هدف از دیدار رؤسای مجلس افغانستان با ریاست جمهوری ایران!

    (( در این دیدار همچنین مدال پارلمان افغانستان از سوی روسای کمسیون‌های افغانستان به رییس‌جمهور [ایران] اهداء شد. )) (ترقبل ا...، ترقبل ا...، ترقبل ا...!)


    [ سه شنبه 90/5/4 ] [ 7:57 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 49
    بازدید دیروز: 59
    کل بازدیدها: 554148
    تماس با ما