سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    قَالَ رَسُولُ اللَّه‏ص: أَنَا وَ عَلِیٌّ أَبَوَا هَذِهِ‏ الْأُمَّة (معانی الأخبار، ص : 50) ملاد مولود کعبه اب الامة و الائمة را به پیامبر اعظم(ص) و خلف صالح آن حضرت امام عصر والزمان(عجج) و امّت محمد(ص) تبریک و تهنیت عرض نموده و نکات چند از سخنان حیات بخش رسول اکرم (ص) و جانشنان بحق آن حضرت، به مناسبت این روز با میمنت و «روز پدر» به پدران محبّ اهل بیت و فرزندان صالح محبّ علی(ع)، عناون ذیل را عیدانه تقدیم میدارم. امید که قبول افتد.

     

    مثل علی(ع)

    این که رسول اکرم (ص) مفرماید: مثل على در بین این امّت، مثل «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» در قرآن است.

    حائز نکته عمیقى است چنان که در روایت دگر رسول اکرم صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم به على علیه السّلام فرمود: اى على منزلت تو در بین مردم، منزلت «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» در قرآن کریم است که هر کس یک مرتبه آن را بخواند، مانند قرائت یک ثلث قرآن است و هر کس دو مرتبه آن را تلاوت نماید به منزله دو ثلث قرآن است و هر کس سه مرتبه بخواند، گویا تمام قرآن را قرائت کرده است. همچنین هر کس به زبان تو را دوست داشته باشد، قطعاً ثلث اسلام‏ را دوست دارد و آن کس که با زبان و قلب خود تو را دوست داشته باشد، دو ثلث اسلام را دوست دارد و هر کس با زبان و قلب و دستهایش تو را دوست بدارد و به فرمان تو با دشمنان اسلام بجنگد، دوستیش نسبت به اسلام تمام و به همه آن دست یافته است. به آن کس که بحق مرا به رسالت برانگیخته، سوگند یاد مى‏کنم که اگر اهل زمین، همانند اهل آسمان، تو را دوست داشته باشند، خداوند کسى از آنها را به آتش عذاب نمى‏کند.

    وَ عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍ قَالَ‏ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص لِعَلِیٍّ ع یَا عَلِیُّ مَا مَثَلُکَ فِی النَّاسِ إِلَّا کَمَثَلِ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ فِی الْقُرْآنِ مَنْ قَرَأَهَا مَرَّةً فَکَأَنَّمَا قَرَأَ ثُلُثَ الْقُرْآنِ وَ مَنْ قَرَأَهَا مَرَّتَیْنِ فَکَأَنَّمَا قَرَأَ ثُلُثَیِ الْقُرْآنِ وَ مَنْ قَرَأَهَا ثَلَاثاً فَکَأَنَّمَا قَرَأَ الْقُرْآنَ کُلَّهُ‏.

    کَذَا أَنْتَ یَا عَلِیُّ مَنْ أَحَبَّکَ بِلِسَانِهِ فَقَدْ أَحَبَّ ثُلُثَ الْإِسْلَامِ وَ مَنْ أَحَبَّکَ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ فَقَدْ أَحَبَّ ثُلُثَیِ الْإِسْلَامِ وَ مَنْ أَحَبَّکَ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ یَدَیْهِ فَقَدْ أَحَبَّ الْإِسْلَامَ کُلَّهُ وَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالْحَقِّ نَبِیّاً لَوْ أَحَبَّکَ أَهْلُ الْأَرْضِ کَحُبِّ أَهْلِ السَّمَاءِ لَمَا عُذِّبَ أَحَدٌ مِنْهُمْ بِالنَّارِ. (کشف الیقین فی فضائل أمیر المؤمنین علیه السلام، ص: 298)

    ادامه مطلب...

    [ پنج شنبه 90/3/26 ] [ 8:55 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

     در باره امام چه بنویسم؟آرامگاه آرام بخش دلهای مظلومان امام خمینی

    کمی ناراحت و سرگردان اطراف حرم بی­بی­معصومه (س) راه می­رفتم و به این میاندشیدم که به مناسبت سالگرد رحلت امام (ره) چه پیامی در وبلاگ بنوسم؟ از طرفی کتابخانه­ها بسته بود، به انترنیت هم که دست رسی نداشتم. تازه! اول کلام چه بنویسم؟ قطعه ادبی؟ خیلی­ها بهتر و بیشترش را هم نوشته اند ...! سیاسی-  اجتماعی بنویسم، الکلام، الکلام ...

    ... مانده بودم که چه بنوسم ؟ که یک نکته­ی جالب به ذهنم جرقه زد! و آن این که تا کنون من در هیچ مجله و روزنامه و رسانه های دیداری و شنیداری ندیده و نشنیده بودم که از خاطرات همراهان و شاگردانِ افغانستانی امام (ره) نوشته باشد!

    ادامه مطلب...

    [ شنبه 90/3/14 ] [ 10:17 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

    پیکر پا امام در جماران ... استاد نیامده بود و هیچ کس نبود! فکر کردم باز هم دیر آمده ام، این ساعت غرازه فریبم داده استاد امروز نیامده و بقیه همکلاسی­هایم آمده و رفته اند...

    نمیدانم، آن روز هم مثل امروز، روز اول هفته بود یا نه؟ نمی­دانم! ولی بهر صورت چهارده خرداد بود، مثل همه روزهای خدا می­خواستم برم سر کلاس درس ...

    ادامه مطلب...

    [ شنبه 90/3/14 ] [ 10:7 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

    آمایش سربرگ های مهاجرین فاقد کارت 

    آمایش مهاجرین افغانستانی فاقد مدرک دارای سربرگ های که زمستان 1389 دریافت کرده اند قرار ذیل می باشد:تصویر نمایشی است، نه واقعی

    ... با وارد نمودن این آدرس سایت به آدرس بار http://afghan.moi.ir/ سایت آمایش باز می­شود که طبق راهنمایی یک سطر و نیم که قبل از مستطل های مشخصات آمده است، اول شماره قلمی ای که با قلم نوشته شده 0124  از سمت راست که عدد خوانده می شود وارد مستطل می­نمایید، بدون هیچ فاصله و دست کاری شماره چاچی قیرمیزرنگ 225444 1 را همانند شماره قلمی از سمت راست که عدد خواند می شود وارد می­نمایید، مثال(01241225444)؛ در مستطل بعدی اسم سرپرست خانوار را وارد می­نمایید، در آخر به دقت رمز که به صورت موریب کمتر ناخوانا برای شما ظاهر شده است به مستطل زیر آن وارد نمایید و دگمه که در زیر مستطل رمز در گوشه سمت راست قرار دارد کلیک نمایید؛ در صورت که شماره ها و اسم سرپرست خانواده به صورت درست وارد شده باشد و هم چنین رمز ظاهر شده به دقت وارد کرده باشد فرم ذیل که حاوی مشخصات سر پرست خانواده هست ظاهر می شود که شما ملزم هستید پریت بی گیرید یعنی چاپ کنید.

    در صورت که شماره ها یا اسم سرپرست خانواده درست وارد نشده باشد یا احیاناً رمز ظاهر شده درست وارد نشده باشد یک صفحه ظاهر می شود که دو شماره تلفن به شما معرفی می نماید که در تماس شوید که مشکل شما چه چیز می­باشد؟

    ü       ولی توجه نمایید: بعد از یکبار اشتباه وارد کردن و گرفتن شماره تلفن بلافاصله دست از کار نکشید! دوباره سه باره شماره سر برگ خود تان و اسم تان را چند بار با فاملی یعنی نام خانوادگی، و چند بار بدون فاملی و نام خانوادگی وارد نمایید، اگر هم نشد، اسم سرپرست خانواده را با اسم پدر تان وارد نمایید، چه بسا که نتجه می­دهد!!.

    ü       با تلاش فوق هم موفق نشدید، یکبار به کافی نت های که بیشتر در اسم نویسی مهاجرین افغانستانی، کار کرده اند و اسم نویسی می­نمایند مراجعه نمایید؛ چون تماس تلفنی خیلی سخت است زیرا شماره های داده اکثر اوقات مشغول می­باشد.

      * در صورت که شماره های سربرگ و اسم سرپرست خانواده درست وارد شده باشد فرم زیر برای شما ظاهر می­شود. داخل پرانتس برای شما توضحات نوشته شده است، فرم تمام شماره حساب و نام صاحب حساب به شما نشان می­دهد، من ننوشته ام، ممکن است شماره حساب هر استان با استان دگر فرق داشته باشد.

    فرم این است:

     

    مشخصات سرپرست خانوار، محل و زمان مراجعه

    شماره سریال **********

    نام رضاداد

    نام خانوادگی خالقی

    نام پدر خالقداد

    نشانی شعبه اجرایی تعیین تکلیف: ...(از هر استان که سر برگ را گرفته اید، به همانجا شما را آدرس می­دهد که مراجعه نمایید)

    وقت مراجعه: [ساعت و تاریخ مراجعه به صورت دقیق مشخص می شود.]

    قابل توجه مراجعین محترم

    لازم است قبل از مراجعه به شعبه به نکات ذیل توجه نماید:

    1 - واریزی مبلغ 30000 ریال به ازای هر نفر به حساب شماره (*************) بانک ملی شعبه ...(نام صاحب حساب را هم مشخص می کند) و ارائه قبض پرداخت در هنگام مراجعه . مثال: خانوار 4 نفره پرداخت مبلغ 120,000 ریال طی یک قبض .

    2 - واریزی مبلغ 75000 ریال به ازای هر نفر به حساب شماره (*************) نزد خزانه استان و و ارائه قبض پرداخت در هنگام مراجعه. مثال: خانوار 4 نفره پرداخت مبلغ 300,000 ریال طی یک قبض.

    3 - حضور کلیه افراد بالای 15 سال خانوار اعم از ذکور یا اناث در تاریخ و ساعت تعیین شده در شعبه الزامی است.

    توجه:

    از این صفحه نسخه ای تهیه و در هنگام مراجعه به شعبه ارائه دهید

    فقط در روز و ساعت تعیین شده مراجعه کنید

    اگر در زمان تعیین شده امکان مراجعه به هر دلیل ممکن نشد یک هفته بعد با همراه داشتن این برگه به نشانی فوق مراجعه کنید.

    این برگه فقط برای ارائه به شعبه تعیین تکلیف تا تاریخ فوق کاربرد داشته و اعتباری ندارد هزینه های دریافت خدمات این برگه در کافی نت ها برابر تایید اتحادیه حداکثر 600 تومان است ، پرداخت یا دریافت بیش از مبلغ مزبور ممنوع و قابل پیگیری است. دستگاههای دولتی مراجعه به مراکز خدمات اینترنتی موسوم به «کافی نت» بخصوصی را توصیه نمی‏نمایند و با توجه به اینکه ثبت نام در هیچیک از «کافی نت»ها موجب امتیاز خاصی نمی شود. بر این اساس هر گونه تبلیغات افراد یا هر کافی نت که وعده ارائه نوبت زودتر و یا صدور مدرک معتبر و غیره را مطرح می کنند، قطعاً کذب محض است. لطفاً موارد تخلف را به شعبه اعلام نمائید.

     

    آدرس سایت:www.afghan.moi.ir   


    [ سه شنبه 90/3/10 ] [ 9:39 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]


    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 33
    بازدید دیروز: 87
    کل بازدیدها: 547816
    تماس با ما