سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    زنان و دختران شجاع قم، به صورت یکطرفه فاصله ها را برداشتند!!

    زنان و دختران قم، شجاعتر از زنان و دختران تهران هستند.

    زنان و دختران قم، مرزی فاصله و مجزّا بودن بین زنان و مردان، در اتوبوس های بین شهری قم را به صورت یک طرفه، برداشته و به وصل رسانده اند.عکس تزئینی است

     آری! در قم ، برعکسی برخی مسیرهای بین شهری تهران، قسمت جلو اتوبوس، تا درب وسط اتوبوس، به مردان اختصاص داده شده است، چون زنان صبحها و کلاَ به صورت طبیعی، نیازی به رفت آمد بین شهری کمتری دارند، از درب وسط اتوبوس به بعد ویژه زنان می باشد، خدا نکند برخی جوانان، از روی اغراض جوانی یا کمبود جا، کمی آن طرف میله پا بگذارند، متهم به چیزهای می­شوند و دشنام های دریافت می کنند که نباید ... !.

    آری ! بیش از چهار و پنج سالی هست که زنان و دختران قم، این مرز فاصله بین زنان و مردان را در اتوبوسهای بین شهری، به صورت یک طرفه شکسته اند. حتی تا مرز اولین صندلی درب ورودی مردان پیشرفته اند! در مواردی دیده شده است که به صدلی های اتوبوسهای که روبرو و مقابل هم نصب شده اند، با کمال شجاعت روبروی مردان نشسته اند!. حتی اگر پیره مردی ضعیفی یا روحانی محترمی، هم بیایند که در اتوبوس قسمت مردان صندلی یِ خالی وجود نداشته باشند، بلند نمی­شوند! چون ناموسند!!، وظیفه مردان جوان و بزرگ سالان که خسته از سرکار آمده اند ، می باشد که بلند شوند!!. جالب­تر از آن ، این که دختران و زنان جوان، در قسمت زنان، هم برای پیره زنان کهن سال، صندلی خالی نمی کنند!!.

    و حال آن که تمام اتوبوسها و متروهای تهران، یعنی همان (ترنهای زیرزمینی)، زنان و مردان ، مجزّا و جدا هستند.

    دقیقاً خودم شاهد بودم که سال 1392، ساعت هفت صبح در استگاه اتوبوسهای مامازند، بخاطر زیاد بودند جمعیت مردان ، که راهی سرکار و اداره بودند، به قسمت جلو اتوبوس که به شهرداری به زنان اختصاص داده بود سوار شدند، حتی اضافه برصندلی اتوبوس، از همان ابتداء استگاه ، تعدادی زیادی، سرپا سوار شدند؛ لذا زنان که بیش از هشت الی ده نفر بیشتر نبودند، قسمت عقب اتوبوس سوار شدند؛ هیچ نزاعی و اعتراض از ناحیه زنان ، مبنی بر این که چرا مرادن به قسمت زنان سوار شده اند، یا از ناحیه راننده اتوبوس وجود نداشت. از آن جایی که جمعیت زیاد بود، اتوبوس پور شد، زود راه افتاد.

    هنوز اتوبوس از استگاه جدا نشده بود ، مأمور شهرداری جلو حرکت اتوبوس را گرفت که چرا مردان را – هر چند به صورت مجزّا- جلو سوار کرده ای و زنان را عقب اتوبوس جاداده ای ؟

    نه به صحبت منطقی راننده قناقت کرد و نه به اعتراض مسافرین اعتنایی!!، همه مردان را پیاده کرد و مچاله نموده به عقب اتوبوس سوار کرد و ده تا خانم را به چهل تا صندلی جلو اتوبوس را اشغال نمودند. بعد ازجرای خواسته، به اتوبوس مامازند به تهران اجازه حرکت به تهران داده شد.

    در شهر مذهبی قم ، مرکزی فقاهت و مرجعیت، نسبت به مرزشکنی یک طرفه زنان، در اتوبوسهای بین شهری قم، نه شهرداری اعتراضی دارد ، نه رانندها و مردان هم اعتراض نمی­توانند!!.

    این که چرا مردان اعتراض نمی­توانند، خود نیاز به یک مقاله ای جداگانه و مفصل دارد.


    [ یکشنبه 95/5/17 ] [ 2:53 عصر ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 121
    بازدید دیروز: 219
    کل بازدیدها: 550249
    تماس با ما