سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ارتحال پیام آور کربلا، زینب کبری، دخت اولین جانشین برحق رسول الله ص تسلیت باد

    ما مردم افغانستان، کتاب «#بگذار_سخن_بگویم» را حتماً بخوانیم، تا مبادا به سرنوشت مردم «#بولوی» گرفتار شویم.
    بگذار سخن بگویم
    https://upload-fa.ir/yY لینک دانلود کتاب
    نباید هیچ کس هیچ وقت این سرگذشتی را که می¬خواهم برای تان نقل کنم یک امر خصوصی تلقی کند، چون فکر می کنم زندگی من از زندگی مردمم جدا نیست. آنچه برای من اتفاق افتاده می¬تواند برای صدها نفر از هموطنانم اتفاق افتاده باشد. می¬خواهم این نکته را روشن کنم چون می¬دانم کسانی بوده اند که خیلی بیش از من برای مردم کار کرده اند، گیرم آن ها یا مرده اند یا مجال پیدا نکرده اند که شناخته شوند.
    نمی¬خواهم تنها یک ماجرای خصوصی را نقل کنم. می¬خواهم از مردم خود بگویم. می¬خواهم به تمام تجربیاتی که طی سال¬های دراز مبارزه در بولیوی به دست آورده ایم شهادت بدهم، و حتا به قدر دانه¬ی ناچیز شِنی، مردمم را یاری کنم به این امید که شاید تجربه ای ما به طریقی به کار نسل جدید آید، و به درد این مردم نو بخورد.

    [ پنج شنبه 100/11/28 ] [ 3:36 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    اهمیت پدر سه گانه
    روز پدر
    چنین گفت رسول دلسوز همه / أَنَا وَ عَلِیٌّ أَبَوَا هَذِهِ الْأُمَّة

    روز پدر و روز مرد بر همه پدران بزرگوار و تمامی کسانی که همچون پدر برای ما بدون تبعیض و تعصب دلسوزند و زحمت می کشند ، تبریک و تهنیت باد.

    1- آن چه در این مورد از پیامبر -ص- نقل شده است چنین است : أَنَا وَ عَلِیٌّ أَبَوَا هَذِهِ الْأُمَّة ؛ من و علی -ع- دو پدر این امت هستیم ( بحارالأنوار 16 95 باب 6)
    2- در روایات وارد شده است که انسان دارای دو نوع پدر است ؛ یکی پدری که منشا تولد وپیدایش انسان است و دیگری پدر روحانی و معنوی که عهده دار تربیت و کمال روحی و معنوی او است .
    3- بر این اساس می توان گفت همه معصومین -ع- به لحاظ نقش تربیت معنوی و روحانی و هدایت و ارشاد امت حق پدری بر گردن امت دارند و حتی این مطلب در مورد معلمان و مربیان نیز صدق می کند یعنی آنها پدران معنوی و روحانی هستند؛
    چنانکه در روایت دیگر رسول خدا ص برای انسان کامل سه نوع پدر معرفی می نماید: «الآباءُ ثَلاثَةٌ: أبٌ وَلَّدَکَ، و أبٌ زَوَّجَکَ، و أبٌ عَلَّمَکَ» (تحریر المواعظ العددیّه ص247)

    سوال این است که : کدام یک از این سه پدر در رشد انسانها اهمیت بیشتری دارد ؟
    در آیات متعدد قرآن، از جمله پنچ آیه نخست سوره علق، آیه 82 سوره فاطر، آیه 962 سوره بقره، آیه 9 سوره زمر، آیه 11 مجادله و... و احادیث متعدد از پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین علیهم السلام، مبین و مؤید ارزش زاید الوصف مقام دانش ، معلم ( استاد ) و دانشمند هستند. از دیدگاه آیات قرآن و احادیث، راه های مـتعددی بـرای ابراز احترام ومحبت نسبت به استاد وجود دارد که برخی از مهم ترین آنها عبارت اند از: 1. ارج نهادن به مقام استاد؛ 2. تواضع و فروتنی در برابر استاد؛ 3. رعایت آداب سخن و گفتن و رفتار با استاد؛ 4.چشم پوشی از برخی اشتباهات احتمالی استاد.

    [ سه شنبه 100/11/26 ] [ 11:17 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

     

    22بهمن 1400 مبارک
    آری! تاریخ به یاد دارد زمانی را که حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) به مسجد رفتند و آیه و روایت خواندند و استدلال آوردند مردم هیچکدام قیام نکردند. حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) در خطبه فدکیه می فرمایند:
    «اَلا وَقَد أری اَن قَد اَخلَدتُم اِلی الخَفضِ». امّا جز این نیست که به تن آسایی خو کرده اید.
    من می دانم مشکل شما چیست؟ مشکل شما این است که راحت طلب شده اید. چون راحت طلب شده اید حال جهاد و دفاع از حق ندارید. ایشان مردم را در مسجد به جهاد دعوت کردند... .

    در کربلا امام حسین(علیه‌السلام) هرچه می گفتند هیچ کس گوش نمی داد. امام فرمودند: من می دانم شما را چه شده است. «ملئت بطونکم من الحرام»؛ شکم هایتان از حرام پر شده است. این ریشه این ریشه فاجعه کربلا است.

    دقیقاً شهادت مظلومانه امام حسین(علیه السلام)، هم ریشه بود با شهادت حضرت زهرا (سلام‌الله علیها).
    لذا تکرار تاریخ، زمان و مکان خاص لازم ندارد، علت ها که در کنار هم قرار گرفت، در همه جا قابل تکرار است؛ که امروز در افغانستان تکرار شده است ...
    ای کاش همین افردای که امروز(22بهمن/1400) در راهپیمایی شرکت می کنند در روز عاشورا بودند. اگر همین افراد در دوران حضرت علی (علیه‌السلام) بودند چکار می کردند؟ اگر در افغانستان امروزی بودند، یقیناً تاریخ جنایت طالبان تکرار نمی شد.

    حضرت امام خمینی(س) می فرمایند: «من به جرئت می توانم بگویم که جوانان ما در عصر حاضر بهتر از جوانان دوران رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بودند».
    همه مردم همانند سال 57 پور شور و با غرور در راهپیمایی شرکت می کنند، چون می دانند که تمام اسلام این طرف قرار گرفته و تمام کفر در آن طرف است.

     


    [ جمعه 100/11/22 ] [ 3:3 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]

     

    خوشه چینی از زندگانی امام پنجم باقر العلوم

     گفتار دیروز اول رجب المرجب به نوشتار به صورت خلاصه به معرفی اجمالی آن حضرت، نقش تربیت و ثمرات آن در حیات آن امام همام پرداخته شده است.

     ولادت اما باقر مبارک

     امام پنجم شیعیان، هم­نام رسول خدا و تنها کنیه­اش ابوجعفر است. نویسندگان، هفت لقب معروف برای محمد بن علی(ع) ذکر کرده­ اند؛ باقرالعلوم، شاکر،­هادی، امین، صابر، اهد وشبیه و از همه معروف­تر باقرالعلم است که این لقب زیبا از سوی خدای سبحان و رسولخدا برای حضرت برگزیده شد. محمد بن علی از نظر دانش به مقامی رسید که خدای سبحان، وی را باقرالعلم یعنی شکوفاکننده علم دین و نمایان سازنده دانش نامید . حتی این لقب زیبا در کتاب­های آسمانی پیش از قرآن نیز دیده می­شود. [حبیب الله احمدی، امام باقر(ع) الگوی زندگی، انتشارات فاطیما، چاپ دوم، 1385، ص24. ]

     

    #تربیت

     آری! مربیان لایق وشایسته، نقش محوری در افراد ایفا می­کنند. اندیشه­های بلند و عرشی و دامن­های پاک مربیان، همواره تربیت یافتگان را به مراحل اوج انسانی عروج می­دهد. آن امام همام که در روز جمعه، اول ماه رجب سال 1357 هجری، در شهر مدینه، پای در این سیّاره خاکی نهاد، او را محمد نامیدند. محمد بن علی(ع)، دوران کودکی خویش را افزون بر سایه پر مهر پدری، در جوار حسین بن علی(ع) سپری کرد و از رفتار او، آزادگی وسترگی آموخت. امام باقر(ع) در زمره افرادی است که حادثه کربلا را از نزدیک مشاهده کرد؛ پس از آن، در آغوش پر مهر سیدالساجدین و مادر پاک دامنش که سرآمد همگان بود، به سر برد.اندیشه­های زلال وحیانی، مقاومت، منش، بزرگی، عزت نفس، پاکی و عبودیت در پیشگاه خدا، درس­هایی است که محمد بن علی(ع) از پدر گرفت و در اندیشه، چنان بلند و تیز پرواز شد که هیچ تیز پروازی به بلندای آن نرسید و در رفتار، آن گونه سترگ و مقاوم بود که هیچ حادثه تلخ و ناگواری، را از صراط مستقیم انحراف نداد. در هنگام وفات پدر بزرگوارش، 39 سال داشت.

     مدت امامت آن حضرت هجده سال و در ایام امامت خویش، با ولید بن عبدالملک، سلیمان بن عبدالملک، عمر بن عبدالعزیز، یزید بن عبدالملک و هشام بن عبدالملک هم عصر بود. در زمان خلافت هشام، سال 114 هجری در 57 سالگی به شهادت رسید و در قبرستان بقیع، در کنار پدر و جد مادری خود امام حسن مجتبی(ع) دفن شد.


    پایه گذاری نهضت علمی

     با این که آغاز امامت آن حضرت با خلافت ولید بن عبدالملک همراه بود و در شرایط نامساعد اجتماعی قرار داشت، اما توانست نهضتی علمی را پایه گذاری کندکه تا آن زمان، در اسلام بی سابقه بود. معارف پرارج اسلام، به خاطر ممنوعیت نشر احادیث که تا آن زمان نیز ادامه داشت، کم کم به دست فراموشی سپرده می شد و محصولات وابستگان به خلفای وقت، جایگزین آنها می شد؛ ولی امام باقر(ع) با دوراندیشی و تحمل مشکلات بسیار، توانست مقدمات تأسیس یک دانشگاه بزرگ اسلامی را پایه ریزی کند، آن حضرت که در تمام صفات والای انسانی، سرآمد روزگار خود بود، توانست شیفتگان علم و فضیلت را از سراسر جامعه اسلامی آن روز، دور خود جمع کند و آن قدر ورایات واحادیث و آثار علمی در زمینه مسائل و احکام و تفسیر و تاریخ اسلام و انواع علوم از ایشان به یادگار مانده که ازهیچ یک از امامان معصوم، جز فرزند بزرگوارش امام صادق(ع) دیده نشده است.

    گروهی از اصحاب پیامبر(ص) و تابعین و دیگر طالبان علم، از محضر درس او بهره می¬گرفتند که شیخ طوسی(ره) در رجال خود، نام 468 نفر از آنان را آورده است. بسیاری از بزرگان اهل سنت، همچون ابوحنیفه، مالک بن انس، حمد بن ادریس شافعی، زیاد بن منذر نهری، اوزاعی زهری و ابن مبارک، از محضر درس آن حضرت، استفاده­های فراوان برده­اند. کتاب­ها و نوشته­های دانشمندان و مفسران و مورخان اهل تسنن، همچون طبری، خطیب بغدادی، ابونعیم اصفهانی و کتبی مانند: «موطأ» مالک، سنن»، بن داوود، «مسند»، ابی حنیفه، «مسند» مروزی، «تفسیر نقاش»، «تفسیر زمخشری» و ده­ها کتاب دیگر که از مهم ترین کتب اهل تسنن هستند، سرشار از سخنان ارزشمند آن حضرت می­باشند.


    [ جمعه 100/11/15 ] [ 3:51 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
     

    رضا حسنی
    تلخیص سخنرانی ای: تفاوت شیعیان فاطمة الزهرا(س) با محبان آن حضرت
    میلاد بانوی دو جهان مبارک

    مناسبت : میلاد فاطمه زهرا سلام الله علیها. ??
    تبیین ویژگی های محبین فاطمه در کلام خود حضرت به عنوان راه دوم برای کسانی که نمی توانند شیعه واقعی شوند و اینکه با محب بودن نیز می توانند از شفاعت حضرت برخوردار شوند.
    --------------------------------------------------ا ادامه مطلب...
    [ دوشنبه 100/11/4 ] [ 3:16 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]


    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 122
    بازدید دیروز: 51
    کل بازدیدها: 565544
    تماس با ما