سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سلام مهاجر
لینک های مفید
  • صفحه اصلی
  • ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    بامید علم و عملآغاز دوره آموزشی مؤلفان وزارت معارف جمهوری اسلامی افغانستان در تهران

    خبرگزاری فارس: دوره آموزش مؤلفان و کارشناسان وزارت معارف جمهوری اسلامی افغانستان از امروز به مدت 80 روز در مرکز تربیت معلم نسیبه تهران آغاز ‌‌شد.

    به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، بهرام محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در مراسم افتتاحیه این دوره‌های آموزشی گفت: با توجه به اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی افغانستان، زمینه‌های مناسبی برای توسعه همکاری‌ها در بستر تعلیم و تربیت وجود دارد.
    وی در حضور نمایندگان سفارت افغانستان در جمهوری اسلامی ایران، ستاد بازسازی افغانستان در وزارت امور خارجه و معاونان، مشاوران و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش، هدف از برگزاری این دوره را تبادل تجربیات درباره‌ چگونگی تألیف کتاب‌های درسی و کتاب‌های راهنمای معلم عنوان و تأکید کرد: آموزش و پرورش برای ما یک وظیفه و هدف الهی است و نگاه‌ به آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت یک نگاه دنیایی و مادی محض نیست که تنها به پیشرفت‌های دنیوی ما منتهی شود.
    محمدیان در جمع 64 نفر از کارشناسان و مؤلفان وزارت معارف جمهوری اسلامی افغانستان، توسعه کمال انسانی، افزایش حیات طیبه‌ انسان‌ها، پرورش انسان‌های ارزشمند و متعالی را از دستاوردهای والای تعلیم و تربیت دانست و افزود: اگر امروز با همکاران خود در وزارت جمهوری اسلامی افغانستان معارف تعامل برقرار کردیم به دلیل وجود اهداف مشترک درجهت گسترش و توسعه تعلیم و تربیت و معرفت انسانی وارزشهای الهی است.
    رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که تلاش برای آموختن در این کشور از وظایف انسانی، ایمانی و دینی همه دست‌اندرکاران تعلیم و تربیت است، اظهار داشت: تأسیس مرکز تربیت معلم در افغانستان و ادامه برنامه‌های دیگر در زمینه توسعه همکاری‌ها، راهکارهای مناسبی است تا در آینده‌ای نزدیک شاهد این باشیم که همه کودکان و دانش‌آموزان لازم‌التعلیم به مدرسه بروند و با سواد شوند و در ساختن افغانستان جدید سهیم و شریک باشند و این دوره آموزشی می‌تواند آغازی برای این راه بزرگ و هدف بزرگ باشد.
    معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش افزود: عظمت امت اسلامی در گروی پیشرفت و توسعه کشورهای اسلامی و توسعه کشورهای اسلامی در گروی داشتن نسل باسواد، تربیت یافته و دانشمند است.
    وی کارگاه آموزشی مذکور را آغازی برای فعالیت‌های مشترک دو کشور عنوان کرد و ادامه داد: کار و تلاش و همراهی ما در عرصه‌های مختلف علمی، دینی باعث خواهد شد که افق‌های روشنی در جامعه اسلامی برای دیگران نیز باز شود و موجبات یأس و نا امیدی دشمنان اسلام فراهم شود.
    در این مراسم محمود امانی طهرانی مدیر پروژه افغانستان تصریح کرد: در این دوره 64 نفر مؤلف و کارشناس جمهوری اسلامی افغانستان در 6 حوزه تخصصی علوم، ریاضیات، تربیت بدنی، هنر، زبان‌ها و اجتماعیات به تألیف بیش از 21 جلد کتاب درسی و 21 جلد کتاب راهنمای معلم خواهند پرداخت.
    وی خاطرنشان کرد: با احتساب ترجمه این کتاب‌ها به زبان دوم در مجموع 84 کتاب درسی تولید خواهد شد.
    امانی طهرانی افزود: همراه کارشناسان و مؤلفان وزارت معارف جمهوری اسلامی افغانستان 52 متخصص ایرانی در باب متخصصان روش آموزش، متخصصان موضوعی و متخصصان مشاور علمی با این گروه همکاری خواهند داشت.
    مدیر پروژه افغانستان گفت: سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تمهیدات فنی و هنری را به گونه‌ای فراهم آورده است که به طور هم‌زمان، امور مربوط به آماده‌سازی هنری و صفحه‌آرایی کتاب‌ها نیز انجام پذیرد.
    عبدالنبی واحدی مشاور وزیر معارف جمهوری اسلامی افغانستان دربخشی از سخنان خود به کمک های ارزشمند ایران در بازسازی افغانستان اشاره کرد و افزود: آموزش کوتاه مدت برای 450 نفر از کارشناسان افغانستان، آموزش 45 نفر از مولفان کتاب‌های انگلیسی افغانستان در ایران و ارسال چندین هزار جلد کتاب‌های آموزشی، علمی برای مکاتب سراسر افغانستان از حمایت‌های علمی، آموزشی کشور دوست وبرادر ایران است.
    واحدی در ادامه پایه گذاری 2 مکتب فنی و حرفه‌ای و تقویت تربیت معلم درافغانستان با یاری وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران را از دستاوردهای اساسی تعلیم و تربیت این کشور عنوان و تصریح کرد: در پروسه تالیف کتاب‌های درسی هیچ نگرانی وجود ندارد و کلیه مسائل دینی و فرهنگی توسط متخصصان افغانی در تألیف کتاب‌های درسی لحاظ می‌شود.
    وی در خاتمه ضمن تشکر از وزارت آموزش وپرورش جمهوری اسلامی ایران و به خصوص دست اندرکاران برگزار کننده این دوره آموزشی اظهار امیدواری کرد که بتوانند در پایان این دوره با بهره‌مندی کامل از آموزش‌های ارایه شده به کشور خود بازگردند.


    [ سه شنبه 87/4/25 ] [ 2:5 صبح ] [ 1000Hasani ] [ نظرات () ]
    .: Weblog Themes By WeblogSkin :.
    درباره وبلاگ

    دوستان! چند سالی در کشور خودم به نام افغانستان آواره تر از دیار دگرانم، حال این معنی را بر خویش دارم می­ قبولانم که برای مردم ما هجرت، سفر دور درازی است که انتهای آن محکمه عدل الهی است. لذا هروقت دلم از نا مردمی ها و نامردی های اطرافیان و سران بی سر و حاکمان متعصب سود جویِ کشورم ... می گیرد سراغ « سلام مهاجر » رفته دل نوشته های که قطرات دریای دل گرفتگی های هجران همیشه خانه بدوشی هست را باشما در میان می گذارم . باری عزیزان؛
    این جهان همچون درخت است‏ اى کرام
    ما بر او چون میوه‏ هاى نیم خام سـخـتـگـیرى و تـعـصـب خـامى است
    تا جنینى کار خون آشامى است
    موضوعات وب
    آرشیو مطالب
    امکانات وب


    بازدید امروز: 174
    بازدید دیروز: 125
    کل بازدیدها: 550083
    تماس با ما